Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Plattvatten kring Saltholmen & bildkväll på GKF

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Finmorgon på GKF. Fårdugaväder!
Finmorgon på GKF. Fårdugaväder!
Plattvatten och speglingar
Plattvatten och speglingar

I lördags körde vi upp till Göteborg och GKF. Trevlig bildkväll på Göteborgs KanotFörening där alla som ville kunde ta med lite bilder för visning. Kul att se lite blandade bilder och gött med fika och tjöt.

Jag & Pia tog sen en promenad innan vi somnade sött i Stugbilen Winzent. Sov gott trots spårvagnar och gatubelysning strax intill 🙂 Skakade lite i bilen så vi trodde ett tag det var vinden som drog i takräcket men det var spårvagnarna som skakade om oss.

Vaknade till finväder och temperatur kring nollan. Vi har sällan värmen på när vi sover, tycker det är gött när det är lite svalt och dessutom blir det lite tystare. Skönt att sträcka upp handen från duntäckets värme och dra igång värmepannan, efter en stund är det varmt och skönt även ovanför täcket.

Lite frost på bryggorna och i gräset. Efter kaffe och lite surf plockade vi ut kajakerna och tog en paddelsväng. Grymt väder och gårdagens vind hade försvunnit helt. Oskrynkligt vatten och sol i ögonen. Blev en sväng runt Ängholmen och Eskilshomarna. Väl inne på GKF var det flera på väg ut och nån på väg in, kul med lite finvädersaktivitet.

Spegelblankt bland småhusen
Spegelblankt bland småhusen
Skuggigt foto
Skuggigt foto

Lastade kajakerna på Winzent. Vi har haft kajakplatser på GKF i tiotalet? år men nu saknade vi nån kajak hemma så nu provar vi med lite mindre utspridning av kajakerna, får räcka med två inne i Ängelholm just nu 🙂

Vidare hem till Johan & Lisa and the kids. Trevlig häng& tjöt och go mat innan vi drog söderut igen. Go götlaborgsutflykt!

Tillbaka vid solig kanotförening
Tillbaka vid solig kanotförening

Parkeringsmys med Winzent
Parkeringsmys med Winzent

Lämna ett svar