Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Platt Jord

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Det finns en del människor som går runt och tror att jorden är platt. Det finns organisationer som Flat Earth Society som ägnar mycket tid åt att övertyga sig själva och andra om att jorden är platt.

Plattjordarna är övertygade om att jorden är platt. Förklaringarna är många och såklart svävande 🙂 Jorden är i alla fall platt, kanten finns därborta nånstans. Regnbågen är fejk, likaså stjärnhimlen som styrs av någon.

Det här kan vara både intressant och tragiskt. Nog för att de flesta tycker det är bra att man är källkritisk men att försöka hitta på förklaringar för att man ska lyckas förklara sig egen märkliga åsikt är klart skumt. Nu gäller detta inte bara plattjordingarna utan liknande beteende finns angående de flesta konspirationsteorier (och mycket annat) oavsett om det handlar om chemtrails, månlandningen, 11 september, flour, kost, illuminati osv.

Klart sevärd tycker vi. Alltid intressant att se vad andra kan få för sig och extra intressant när man vägrar lita på forskning och vetenskap.

Ses på Netflix, https://www.netflix.com/se/title/81015076

1 svar på ”Platt Jord”

 1. Platt jord?
  Why not?
  Hur kan det komma sig att stora floder som tex Nilen och Amazon flyter mot jordens krökning?

  Ps
  De som tror att NASA med Apollo hjältarna varit på månen bör tänka om

  Svara

Lämna ett svar