Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Att en kajak eller kanot är ett utmärkt lekredskap kan vara lätt att missa. Du kanske tror att en kanot bara fungerar för att flytta runt termosen och tältet på utflykter?

Att leka är kul, att leka i vatten är ännu kuligare och kombinationen kan bara bli superskoj. Lek med kajak kan gå till på massa olika sätt. Kanoten, kajaken, surfskin, supen, kanadensare kan fungera som lekplattform för hopp, bad, dyk och andra vattenlekar. Kanoten kan också fungera perfekt för att få med sig vattenleksaker så som vattenpistoler, snorkel eller dykutrustning, fiskeprylar osv.

Men kajaken i sig är också en formidabel leksak som den är. Lär dig hantera din farkost och du kommer ha ännu roligare. Klättra på den, både rättvänd och uppochner. Surfa med den på små och stora vågor. Lär dig dyka från den och klättra upp igen. Kryp omkring på den, ställ dig upp på den. Lek i vågor med, omkring och på den.

Ju mer du klättrar, klänger, paddlar uppochner, bakochfram och blir blötare desto roligare blir det och desto säkrare paddlare blir du troligtvis på köpet.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera