Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

PechaKucha i Höganäs

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

IMG_1272-0.JPG
Igår var vi på PechaKucha i Höganäs. Har tänkt åka iväg på det i Helsingborg massa gånger men aldrig kommit ur soffan riktigt. Men igår så om vi iväg till Keramiskt Center i Höganäs. Det var riktigt bra och mycket trevligt.

Pecha Kucha är ett format där varje talare visar och pratar till 20 bilder och varje bild visas i 20 sekunder. Det innebär att den totala tiden per talare blir knappt sju minuter. Lagom långt för mycket och man kan orka med även ämnen som kanske inte är på topplistan 🙂

Igår var talarna, Eva Robild, Christine Hansson, PAtrik Hilton, Kaj Zaar, Viktora Rennerfelt, Antonio Prgomet, Christel Knappe och Jennifer Rahfeldt. Vi fick höra om ämnen så som Jakt, Kullabygden, Vin, Närradio/Soundpainting, Ledarskap, JordenruntResa m.m.

Klart bra, blir säkerligen fler gånger.

Från Wikipedia: ”Pecha kucha (??????) [1] är ett presentationsformat som alltid innehåller 20 bilder, som visas 20 sekunder vardera. Pecha kucha-formatet uppkom i Japan, och har sedan spritt sig världen runt. Uttrycket är onomatopoetiskt och betyder ungefär ’snick-snack’.”

IMG_1274-0.JPG

Lämna ett svar