Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Paddling Film Festival Skandinavien

Skärgårdsidyllen utanför Grebbestad bjuder in till paddlingsfilmfestival i Grebbestad. Filmerna är utvalda i Kanada och ska vara de bästa paddlingsfilmerna. Filmerna är engelskspråkiga. Under kvällen den 11 mars visas nio filmer under tre timmar. Det kommer finnas mat & dryck att köpa och tid att mingla och hänga både före, efter och mellan filmerna.

Låter som ett mycket trevligt arrangemang och lite likt Banff.

På plats är det tänkt att det ska finnas utställare inom paddling och närliggande områden. Inbjudna är bland annat Nautopp, Upplevelsebolaget, Kanotcentrum, Sjöräddningssällskapet med flera. Hoppas många är intresserade.

Samarbetspartners till kvällen/festivalen är Storm Restaurang & Biograf, Turistrådet Västsverige, Tanum Turist, Båtmässan Gbg, Soarbanken Tanum, TanumStrand med flera.

Läs mer på www.paddlingfilmfestival.se

Paddling Film Festival Skandinavien

Premiär för Paddling Film Festival i paddlarnas paradis Grebbestad den 11 mars kl 18-21 2023 på Biografen Storm. Under en kväll visas nio av världens bästa filmer med fokus på paddling (engelskt tal). Filmerna tas ut av en jury som sitter i Kanada. Filmerna går därefter ut på en världsturné. I samband med filmvisningen kan du träffa kollegor, gäster och intressenter inom branschen före, efter och under filmerna. Vi öppnar dörrarna redan kl 17:00. Det finns möjlighet att köpa mat och dryck. Det kommer även delas ut fina priser från våra utställare och sponsorer.

Se trailer nedan:

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Lämna ett svar