Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Paddla – kajakfestival på Fejan 29-30 juni 2013

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Paddla - kajakfestival på Fejan
Paddla – kajakfestival på Fejan

PADDLA är en ny kajakfestival som går av stapeln på Fejan i Stockholms norra skärgård. Festivalen anordnas av ERevent/ERkajak. Fejan ligger strax utanför Rävsnäs & Kapellskär som i sin tur ligger en bit öster om Norrtälje.

På Fejan finns vandrarhem, restaurang och café.

Kul att det ordnas lite festivaler och träffar även på ostkusten, det har varit lite snålt med sånt på den sidan.

Festivaltanken är annars att det ska finnas något för de flesta oavsett om man är nybörjare eller mer erfaren och oavsett vilken typ av paddling man håller på med. Turer, workshops, föreläsningar, leverantörer på plats och så vidare.

Mer info hos ErKajak – www.erkajak.se/nyheter/paddla

Paddla

ur pressreleasen:

– Paddlingen växer så det knakar. Och Stockholms skärgård har fantastiska paddelvatten som många besöker, men det finns inget ordentligt forum att träffas i.
Därför ordnar vi en paddelfestival i denna unika miljö, säger Robin Westerlund, vd för ERevent och en av initiativtagarna till PADDLA.
Syftet med paddelfestivalen PADDLA är att låta alla som på något sätt är intresserade eller verkar inom paddlingsporten träffas och utbyta erfarenheter om stort och smått. Grunden är förstås alla utövare – kanotisterna, kajakisterna och SUP-paddlarna.
Men förutom dem kommer flera aktörer som är knutna till paddlingsvärlden och friluftsvärlden att medverka: tillverkare, konstruktörer, experter och föreläsare.

Lämna ett svar