Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sveriges bästa paddling

Här tänker vi oss skriva lite om paddelvatten vi gillar, eller ogillar. Kanske med lite tips om var vi tycker det kan vara trevligt att paddla, övernatta, promenera eller så. Kanske Sveriges, Nordens eller världens bästa bästa paddelvatten 😉 Just det här med bästa paddlingen eller bästa paddelvatten är lite intressant, för de allra flesta är den bästa paddlingen den som blir av oavsett var det är.

Relativt ofta vill och försöker många hävda att, precis som med prylar, att just det paddelvatten man själv valt eller paddlat mest i är det finaste eller bästa. I många fall utan att ha besökt så många andra. Kul att man gillar det man valt såklart men kanske ännu kuligare att vara öppen för nya paddelvatten också. Ganska ofta kan en del anse sig vara experter på ett område trots att de bara nosat på det…

Det beror också på vad man är ute efter. En actionpaddlare vars drömpaddling är när näsan är full med saltvatten och sand och hjälmen skrapar mot klipporna tycker kanske inte oskrynkligt plattvattensnirklande i finskuren skärgård är nån höjdare.

Slå en kik bland våra utflyktsfavoriter nedan för mer uteinspiration som vi pysslat med. Under kajakdagbok finns en och annan paddling vi varit ute på och under Kajakår lite sammanfattning av ett par kajak- och uteår.

Rødøya på Helgelandskusten i Norge.

Vi har ingen ambition om att detta ska vara särskilt heltäckande eller omfattande på något vis utan det blir som det blir. Kanske bara ligger ett turförslag här om ett år, eller så ligger det hundra…
Spana in Paddelkartan så syns fler och fler platser efterhand!

Tunn is på Västersjön i Skåne

Lämna ett svar