Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Paddelkartan punkt se

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

paddelkartan-se

Vi har börjat peta lite med www.paddelkartan. Vi saknade själva en karttjänst över tältplatser, roliga paddelvatten, lekplatser med mera. Det finns redan några alternativ, t.ex. Kajakplatser.se och Utsidan har haft lite liknande tankar. Först var tanken att lägga allt här på kajak.nu under paddelvatten och pärlor men nu blev det egen sajt.

Men med www.paddelkartan vill vi göra det på vårt vis. Paddelkartan kommer säkert inte bli lika stor och omfattande som en del andra tjänster, men vi hoppas kunna få ut information om ställen som vi gillar på ett sätt som vi gillar. Förhoppningsvis med en eller flera bilder vi tycker om och kanske med annan matnyttig information. Förhoppningsvis kan kartan inspirera fler att ge sig ut på utflykter med kajaken eller på annat vis för att få lite frisk luft.

Än så länge inte så många kartpluppar på kartan men några i de områden som vi rört oss i mest, alltså blekinge, misterhult, lite i bohuslän och västkusten, lite Helgelandkusten och lite hemomkring och skåne. Ingen ambition att bli heltäckande, men fler ställen kommer säkert att tillkomma om vi skulle paddla förbi nåt 🙂

www.paddelkartan alltså. Finns även på Facebook.

paddelkartan-slider

2 svar på ”Paddelkartan punkt se”

Lämna ett svar