Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

P2P sommaren 2016

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Dags för en kort halvårsuppdatering av P2p

Savelend
Savelends snabblån knallar på, drygt 10% som utlovat. Fortfarande imponerad av Savelend. Snabb och bra kundtjänst, bra avkastning och så kan man ta ut det mesta av slantarna på kort tid.

Savelends privatlån (Loansys) händer det också grejer på. Där kan man välja avkastning/risk och jag har valt att lägga mest på lån med lite högre risk. Inte räknat på exakt avkastning men över 12% ligger jag på där verkar det som.

Lendify
Syns mycket, skickar många nyhetsbrev. Verkar fungera bra, avkastningen som de själva uppger är under 7%. Inte så mkt att skryta med kanske men bättre än obefintlig bankränta 😉 Ingen lösning för uttag av utlånat ännu.

Fixura
Knallar på här med, ligger på lite drygt 7% årsavkastning. Inte helar tokhög avkastning men har varit med länge och känns stabila.

Bondora
Ligger på lite drygt 17% avkastning. Bra. Har inte provat att ta ut och har inte haft så värst mkt kontakt med dem heller.

Toborrow
Funkar bra. Jag har inte riktigt fått kläm på autoinvesteringen. Oftast hamnar man under 9% på utlånandet.

Lendlink
Lägger ju ner sin P2P så här händer inte mkt. Kommer in några småslantar i avkastning.

Trustbuddy
Här händer ingenting och ingen hör nåt från varken konkursförvaltare eller norrmänsgruppen som försöker samla in slantar eller om de försöker lura oss en gång till 😉

Storleksmässigt är mina P2P-investeringar så här i fallande ordning:

  • Fixura
  • Savelend
  • Trustbuddy (…)
  • Bondora
  • Lendify
  • Toborrow
  • Lendlink

Savelend var mitt största innehav till i våras då jag gjorde ett uttag för tokshopping. Tanken och planen är nog att ha de störst även framöver igen. Jag gillar verkligen att kunna ta ut det mesta av mina slantar när jag vill. Därför kommer jag inte låta de andra bli alltför stora innan de löst uttagsbiten.

Lämna ett svar