Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

P2P nyår 2015/2016

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Vid årsskiften kan man såklart summera, ta avstamp och massa annat. Här kommer i alla fall lite kort om vår P2P-portfölj.

Savelend – knallar på bra. Drygt 10% på årsbasis lutar det åt, snabb och rak kundtjänst. Bra info i blogg, på flashback, hemsida osv. Har testat att ta ut lite och det har gått bra och fort.

Fixura – rör sig också uppåt. Långsammare än Savelend. Just nu håller de på och byter plattform så nu är det lite extra rörigt.

Bondora – Traskar oxå på. Här ligger avkastningen på cirka 18% verkar det som.

Lendlink – här satte jag in en liten slant i somras. Har gått trögt med utlånandet så jag tog ut hälften precis. Det lilla som är utlånat ger lite ränta men det blir inte mkt av det.

Lendify – Relativt nytt för mig. Har satt in litegrann och kommer nog öka. Har haft pengar där i dryga två månader så räntor och avbetalningar har börjat ticka in. Kommer utöka lite här med.

Toborrow – utlåning till företag. Klart intressant. Jag har kommit igång lite där med. Får se vad som händer men troligtvis kommer det vara en fungerande plats.

Tror att det blir så att jag låter Savelend vara kvar stora, har även satt in pyttelite i deras nya Loansys för att vara med där oxå. Fixura har jag också ganska stor i dagsläget och det får nog våra så även framöver. Just nu är planen att hålla Bondora, Lendify och Toborrow ungefär lika stora ett tag och se hur de utvecklar sig. Så var planen med Lendlink också men då måste utlåningen ta fart där med.

Trustbuddy såklart. Där hör man inte mycket sen konkursen men finns en flashbacktråd där det dyker upp lite då och då. Än så länge räknar jag de pengarna som förlorade men jag hoppas det kommer ut lite därifrån och gärna så fort som möjligt. Segt om det ska dras ut på tiden för att eventuellt få ut nån krona extra.

Lämna ett svar