Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Outside träning – ny tidning

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Outside träning

Det är outsidegänget som knåpat ihop en ny tidning. Ska man göra en snabbrecension kan man säga att den är som vanliga Outside både utseendemässigt och innehållsmässigt, men här handlar det lite mer om att trötta ut sig hemomkring och i vanliga Outside ska man helst utföra någon form av ”äventyr” eller expedition lite längre bort.

Anneli Pompe är temaredaktör för tidningen/numret, Anneli är personlig tränare, fridykare och verkar aktiv inom alla möjliga områden.

Som jag skrev ovan så är den lik Outside utseendemässigt och det är ingen nackdel, jag tycker som regel Outside är ren, snygg och lättläst.

Innehållsmässigt är det dock snålt för min del. men jag är ju oxå betydligt mer toppluvefriluftsutövare än nån prestationswannabee 😉 Undertiteln är ”träna som ett proffs” och där är jag väl inte riktigt 😀

Näe, den tror jag inte vi kommer stå och vänta vid pressbyrån om den kommer i fler nummer… Och skulle jag få träningslust räcker det nog för min del att gå ut och röra på mig lite på nåt enkelt sätt.

2 svar på ”Outside träning – ny tidning”

  1. Ehum.. ny tidning och ny tidning… Outside Träning kom ut i mars!

    Analysen om att innehållet handlar om hög puls snarare än toppluvemys är nog riktig men de båda går ju fint att kombinera (så länge man inte försöker ägna sig åt båda samtidigt).

    Svara

Lämna ett svar