Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Förlaget Go Outside Media Sweden AB som ligger bakom tidningen Outside shoppar företaget Fantastisk Produktion AB som ger ut tidningarna Paddling och Surfing står det i ett pressmeddelande som kom för en knapp vecka sedan.

Spännande! Undrar vad det kan bli av detta?

I pressmeddelandet står det bl.a: ”Förvärvet innebär att förlaget får det största produktsortimentet i landet inom nischen äventyr och friluftsliv.” och så är det kanske…

Vi får hoppas det blir lite nätsatsningar oxå, känns ju lite mer rätt i tiden och smidigare än att trycka massa färg på papper 😉

Någa korta, snabba åsikter om tidningarna:

Jag tycker tidningen Outside ger ett bra intryck, med välskrivna och välarbetade artiklar och en snygg layout. Kanske lite för mycket prestationsuteliv och lite lite toppluvestuk som kanske passat mig och mitt frilufsande bättre.

Det är kul att det finns en renodlad svensk paddeltidning tycker jag och Paddling är ju avsevärt roligare än föregångaren KanotNytt, men tyvärr ger den nästan alltid ett lite hafsigt intryck; typ: ”shit nu är det bara några dagar kvar till tryck, vi dra ihop nåt snabbt som attan”… Och utseendemässigt är den också lite väl rörig. Synd, det kunde göras riktigt bra, hoppas det blir bättre nu.

Surfing har jag bara kikat i en gång, tror det var första numret. Den tyckte jag var snyggt formgiven och innehållet verkade arbetat. Men där tillhör jag nog inte målgruppen alls och har nog svårt att se att den målgruppen är särskilt stor överlag i sverige.

Nåja, som sagt, det ska bli spännande att se vad det blir av det. Jag hoppas själv på mer nätaktivitet från dem. För vår del har papperstidningarna härhemma minskat de senaste åren och jag tror det kommer fortsätta åt det hållet.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

3 svar på ”Outside shoppar tidningar”

 1. Roligt att det går bra för Jonas H och Outside. Hoppas att paddlingsartiklarna inte flyttas över från Outside till Paddling. Outsides mix gör tidningen intressant, medan Paddling gärna blir för mycket paddling och tjatig.
  Att Paddlings redaktion ibland har stora kunskapshål har inte hjälpt att bygga trovärdighet som SKF’s officiella ”organ”. Hoppas att Jonas & Co behåller den fina kvalitén på Outside och samtidigt lyfter Paddling.

  Svara
 2. Jag lovar vi skall försöka göra allt bättre samtidigt och mer webb kommer.

  Kan dock inte lova mer toppluvemys i Outside men erkänn att vi är värda pluspoäng för vår orangea ram?

  Svara
 3. Jodå, den orange ramen ger många pluspoäng! 😀
  Jag funderar på att klippa ut den och lägga över valfria toppluvetidningar eller kanske runt skärmen…
  Kan man prenumerera på en sån ram? Gärna i lite styvare papper eller kartong. Tror det räcker med en vartannat år eller så 😉

  Svara

Lämna ett svar