Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Orkar man med en bild om dagen?

Har funderat i banorna av en bildblogg ett tag, alltså en blogg med enbart en bild och kanske rubrik.

Lite bilder i iPhoto

Helst en bild om dagen, i kanske ett år eller så och helst en nytagen bild just den dagen. Får ”fuska” lite när vi är ute och paddlar eller så får det duga med en mobilbild då.

Blev lite extrasugen härom dan när jag läste ett inlägg på Moderskeppet som handlar om Jakob Granqvists En bild om dan-blogg.

Men frågan är hur länge man pallar? Kanske om jag och Pia kör det tillsammans; lite fusk kanske, men det kan vi nog ta 😉 Eller vad tror ni? Skulle det vara roligt att följa? Borde kunna bli en blandning av lite natur, friluftsliv, kajak men säkert en och annan skrivbordsbild, släktmiddag eller andra mer ”vardaglig” ting.

En annan tanke är att man är några stycken som bildbloggar i samma blogg. Nån typ av gruppblogg, 5-10 stycken. Fortfarande helst med fokus på natur, friluftsliv men såklart alla möjliga inslag där med. Helst med vissa datorkunskaper så det inte blir de allra sämsta (rent tekniskt i alla fall) bilderna. Skulle det vara nåt?

Och ska det vara i en separat REN bildblogg? Det är nog det bästa egentligen, med den som är anpassade för att visa en stor bild och så bara kort info i övrigt. Men det är kanske synd att skilja på det?!

Och hur ska den se ut? Om det ska vara separat alltså.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

2 svar på ”Orkar man med en bild om dagen?”

Kommentera