Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vi håller på att uppdatera kajak.nu med lite av varje, därför kan det uppstå en del konstigheter framöver. Dels länkar som inte fungerar, menyer som saknas med mera.

Men vi pysslar med det efterhand… Så småningom blir det nog bra.

De gamla sidorna ligger kvar så länge enligt nedan:

Efterhand så kommer allt placeras in på rätt ställe i den nya layouten, men det kan dröja. Hoppas ni hittar det ni söker. Hittar ni länkar som inte fungerar eller andra konstigheter så hör gärna av er, kommentera gärna.

Den nya layouten medger större bilder som standard och vi kommer även använda ”pop-up”-fönster för ännu större bilder vid behov. Förhoppningsvis ger den nya layouten och en modernare databaslösning i grunden att det blir lättare att hitta vad man söker och lättare för oss att uppdatera och hålla ordning.

RSS-feeden nås enklast (som innan) på adressen: http://feeds.feedburner.com/kajaknu

En ny startsida är på gång, ska bara….

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

6 svar på ”Nytt utseende blog m.m.”

  1. Kul med mer plats för större bilder! Och jo, en aningens orange är det allt – fast jag hade nog blivit lite besviken om så inte hade varit fallet.. 😉
    / Ulf

    Svara
  2. Ulf, det var mer åt lagom då jag gjorde första postningen. Men jag håller med dig: hade blivit lite besviken om det inte laddats på med gôrsketamycket orange. 🙂

    Svara

Kommentera