Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Nyfrissad på Västersjön

Foto av författare

By Pia Sjöstedt

Medan Erik har varit på Valö och arbetat, har jag varit hemma och hållt ställningarna. Jag hade lovat en tjej att ställa upp som hårmodell när hon skulle ta sitt gesällbrev, och tyvärr inträffade det samtidigt som det är världens värmebölja och jag egentligen mycket hellre hade varit iväg o paddlat. Nåja, har man lovat så har man. Passade även på att hjälpa Mike, en äldre man, med hans släktforskning innan jag drog mig iväg till Hårakademien i Ängelholm.

Heidi, som blivande frisörskan heter, var inne på modell nr 2 när jag kom, och hon skulle ha 6 till innan hon skulle få reda på om hon klarade sig eller inte.
Nu vet jag hur hundarna känner sig på utställning! Det kammades, lyftes, drogs och hummades. Men inget fick vi ur domarna.

När jag var kontrollerad lämnade jag Ängelholm, körde i ilfart (inom fartbegränsningarna 😉 ) hem och skruvade på lasthållarna på Lupon, hivade upp Kåre på taket, in och åt lite mat och packade ihop lite prylar för att sedan lägga av Kåre i Västersjön. Superfint väder och lite blåst. När jag närmade mig västra änden av sjön upptäckte jag att det minsann var lite blåsigt, gick tom vita gäss på vågorna. Men vinden var skön, så det gjorde inte så mycket. Det var fler som kommit på idéen med att ta sig till sjön. Var inte en ledig strandplätt nånstans. Så jag hoppade över badandet och tog en kall dusch när jag kom hem.

Och hur det gick för Heidi? Hon klarade det! 😀

frisyr.jpg

6 svar på ”Nyfrissad på Västersjön”

 1. Härligt med lite flärd i kajaksammanhang! Min frissa sa lite matt i slutet av april: – Vi ses väl någon gång i oktober…Men det är inte riktigt sant, för jag har fått henne att börja paddla 😉

  Svara
 2. Mycket tjusigt!

  Och grattis till Heidi:)

  Ha det så kul på nytäppet! Nu kommer alla kajaknördar att vara superstylade. Bra att du sätter ribban Pia! Har varit alldeles för lite skönthet, flärd och glamour tidigare.

  Svara
 3. Jag tänker också som Erik tror jag. ANTINGEN härlig helg på Valö OCH morotsmössasuperstylad. ALTERNATIVT INGEN härlig helg på Valö OCH superduperHeidiglamorstylad.

  Var hittar man morotsmössorna? Vi saknade dig Pia. Ses på Valöträffen?! 🙂

  Svara

Lämna ett svar