Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Nytäppetträffen, Pingst & Misterhult – yya bilder & prylar

Har lagt ut lite nya bilder.

Nytäppetträffen i slutet av maj
Pingsthelgen i Misterhult
Midsommar i Misterhult

I morrn drar vi en bit norrut för att vara med på Valöträffen i helgen, blir nog supertrevligt.

I övrigt så väntar vi tillökning i kajakfamiljen i form av en Rockhopper 340 och i paddelfamiljen av en grönländspaddel i kolfiber från SuperiorKayaks. Hoppas kunna få båda inom en inte alltför avlägsen framtid.

En diskussion om Clapotis på utsidan gjorde att tanken på en (till) Clapotis i lättare variant återigen dök upp i tanken. Får nog tjata lite i helgen 😉

Björn Thomasson har börjat snickra på nytt bygge. En havsräjser. Ser låååång och smal ut, hoppas det blir som det är tänkt. Det är ju lång tid till Stockenträffen så då får man väl se den i verkligheten!

På söndag är det VKV-dagen i Stockeboda; GreenLatitudes, VKV och Kajakspecialisten bjuder in till VKV-paddling vid sjöhistoriska

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

3 svar på ”Nytäppetträffen, Pingst & Misterhult – yya bilder & prylar”

  1. May I use the pictue of you that’s posted on Flickr to explain the impact of current, tide and wind waves in the brain on my blog on wordpress? As an aside, due to rotator cuff tears in both shoulders I started using a Greenland paddle years ago. I can paddle for hours now and when I am done my shoulders feel tired but better than when I started.
    Warm regards,
    Michael

    Svara

Kommentera