Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ny paddelfigur

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

kayakerfromabove blue

Pia ritar lite gubbar när andan faller på (eller när jag tjatar för mycket 😉 ) och senaste alstret på paddelgubbefronten är en paddlare sett uppifrån.

Lite kul med de här gubbarna tycker jag. Vi lägger ut en hel del av dem på spreadshirt på olika typer av tshirts och liknande. Och det beställs en del tröjor. Inga stora mängder, men det är heller inte så mycket jobb med det och Spreadshirt i Tyskland sköter allting.

Och vad jag kan bedöma efter att ha använt lite blandade plagg därifrån så håller både kläder och trycket helt okej kvalitet,

Kayak More - Work Less tshirt

Roligt är att det första tshirten vi tog fram för 5-6 år sen är den som fortfarande säljer bäst, den med trycket ”Kayak More – Work less”.

Men det trillar som sagt var även iväg en del av pias paddelgubbar och även en del tshirtar med trycket how many kayaks does one man need…

Tre tröjor med kajaktryck

Tshirten med trycket ”Våga Vägra Roder” som jag la upp i somras har faktiskt sålt ett par stycken 😉 Likaså texten ”are there still kayaks with rudder out there? – Yes for those who cant paddle” 😉 ”tid utomhus räknas” liksom ”hellre ute än inne” och kajaknörd verkar oxå gå hem i stugorna!

Och är det nåt speciellt tryck ni vill ha på en speciell tröja/tshirt eller annat så kan vi lägga upp en sån. Bara att maila till erik.

Det finns även några foto och fisketshirts.

4 svar på ”Ny paddelfigur”

  1. Ser nu att det dessutom är fraktfritt om man beställer från Spreadshirt senast i morrn, den 15:e. För att få fri frakt ska man ange rabattkoden JULSTÖK i kassan.
    Senaste beställningsdag för att få prylar säkrast innan jul är den 19:e.

    Svara
  2. Tack, vad snälla ni är!
    Carin: Har gjort mitt första smycke hemma i källaren nu i helgen. Fast jag vet inte om det går under producera 😉 Men spännande är det! Säg till om du är sugen på nått särskilt, kanske kan ordnas 😀

    Svara

Lämna ett svar