Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Norgesugna igen

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Finväder på Helgelandskusten, sommaren 2009
Finväder på Helgelandskusten, sommaren 2009

Nån la upp lite nytagna kajakbilder från mittnorge på Facebook härom dan och idag kom Helgelandskusten upp igen. Så det blev span och uppladdning av lite nya bilder och suget blev inte mindre.

Go tältplats
Go tältplats

Kanske lika bra att sticka dit en sväng i sommar?! Var ju ett par år sen nu. Dumt att ”slösa” bort ett år till och inte sticka dit 🙂

Mer bilder från tidigare turer; 2009, 2006, 2005 och 2004. Lite allmänt om Helgelandskusten här.

Uppifrån Træna
Uppifrån Træna
Solnedgång
Solnedgång

4 svar på ”Norgesugna igen”

  1. Ja, Helgeland är grymt. Kan rekommendera att (om möjligt) inte i förväg bestämma datum utan dra när vädret ser bra ut. Efter ett paddelvecka i formidabelt skitväder 2005 (ihållande regn och stabil kuling, klart härdande) och en vecka med blandat väder 2008, så inväntade vi mer stabilt väder förra året och fick en helt sagolik paddelvecka, bla med en fantastisk paddling ut till Traena med sällskap av niser (små svarta delfinliknade valar) och topptur på Rödöy med sikt ända till Lofoten!

    Svara
    • Japps, kan man välja finväder så är det klart att föredra 😉 2005 hade vi en dryg veckas regn däruppe… Och visst är det så att kan man vara flexibel och anpassa sig efter väder och vind är det klart bäst och ger ofta bra resultat. Och paddla med Tumlare är mysigt.

      Svara

Lämna ett svar