Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Som vanligt långt mellan utenätterna, och då menar vi inte stadsboutenätterna på krogen för de är det ännu längre mellan (som tur, eller kanske skicklighet, är).

För ovanlighetens skull har vi fått snö igen och minusgrader i skåne. Dessutom bjöd gårdagen på sol. Framåt läggdags skottade vi undan lite snö och bäddade ute på gamla gräsmattan med liggunderlag och sovsäckar. Stjärnklart, fullmåne och en handfull minusgrader.

Riktigt gött att ligga och spana upp på stjärnhimmeln och fullmånen. Kom pyttelite snöflingor precis när vi lagt oss, skönt att det var så pass tyst att vi kunde höra de små små flingorna landa på säckarna. Inga ljudföroreningar alls. Månljuset lyste upp de stora träden runtomkring oss. Somnade sött och sov riktigt bra. Vaknade och spanade mer stjärnor och lyssnade på kattugglan som vi inte hört på hela natten innan vi tog kaffet inne. Frös inte alls, vilket vi nog hade trott med tanke på ovanan och åtta minusgrader. Sovsäckarna var helt täckta med frost på ovansidan, snyggt.

Kul med vinternatt i Knäckebröhult!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera