Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Morgon, lite vatten och mer RSS

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Schysst morgonvy över Almesåkrasjön

Morgonvy över Almesåkrasjön

Nu har det varit en hel del inomhustid igen… Men i går morse vaknade jag med vyn ovan. Ja, inte från tältet, jag bodde inomhus i ett fint gammalt småländskt trähus, men när jag gick ut.

Inbjöd såklart till ett morgondopp strax innan sextiden. Klart bra start på dagen! Hoppas jag får bo där vid fler tillfällen när jag är och jobbar hos Get Out.

Korna i hagen undrade nog vad jag gjorde där så dags 😉

I den lilla byn

Kaffe ute och sen en promenad innan det var dags för några timmars arbete vid datorn innan hemfärden till skåne igen.

Krokån, södra Halland

Vi var uppe och kollade läget på vattenfronten i Krokån, södra halland härom dan. Men det var tyvärr riktigt lite vatten, går inte att paddla fors där nu. Så nu dansar vi regndansen! Ni hjälper väl till?!

Jag skrev ju om RSS härom månaden i inlägget RSS – så himla bra och det är verkligen supersmidigt om man är nyfiken.

För vår och kajak.nu’s del finns det i dagsläget fyra RSS-flöden som uppdateras mer eller mindre kontinuerligt:

  • inläggen på kajak.nu – så fort ett inlägg skrivs kommer det med i RSS-flödet
  • kommentarerna på kajak.nu – så fort någon kommenterar kommer det här.
  • eriks bilder på flickr – blandade bilder från t.ex. mobilen.
  • eriks delade RSS-flöden – denna är ny sen ett par dagar. Den finns förutom som RSS även i högerkolumnen här på sajten. Här listas de inlägg från andras RSS-flöden som jag vill dela med mig av (supersmidigt med google reader). Det kan handla om kajaking, friluftsliv, apple, iphone eller nåt annat som jag tycker är skoj, intressant, läsvärt eller så för stunden. Här ska jag försöka komma igång med kommentarer från mig också, men det dröjer nog ett tag.

Idag blir det nog padding i alla fall, troligen på Ivösjön! Och i morrn söndag kanske kring Åhus eller nåt. Är nån sugen så ring eller maila.

 

Lämna ett svar