Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Lidvintermörker av Lars Wilderäng
Midvintermörker av Lars Wilderäng

Det är sällan jag fastnar helt i en bok. Men häromkvällen laddade jag ner Midvintermörker av Lars Wilderäng. Hade svårt att släppa den första kvällen men var rätt trött så det blev bara ett femtiotal sidor.

Morgonen efter var det nya tag och det blev sträckläsning till en bit in på eftermiddagen innan det tog slut. Hann med lite cykling och frisk luft innan det blev kolmörkt i alla fall 😉

Boken handlar om hur Ryssland angriper sverige och invaderar Gotland. Jag brukar inte vara så förtjust i krigsböcker men här fastnade jag direkt! Spännande skildring av hur det kanske skulle kunna gå till, man får följa lite olika grupperingar både snabbt hopplockad strids- och stadsledning, stridande på marken i luften och även spaningsfolk från FRA och liknande när det krigas för fullt. Boken börjar i ett kvickt tempo och lyckas hålla det uppe rätt bra tycker jag. Lite väl mycket detaljer emellanåt som nog är givande om man är intresserad av krigstermer och krigsmaterialtermer, men annars inte.

Klart spännande i alla fall och definitivt läsvärd!

Lars Wilderäng är inte bara författare, han är även bloggare också och skriver en hel på http://cornucopia.cornubot.se/ om både det ena och det andra. Just nu är det mycket om BLT-BoLåneTorskar, Bostadsbubblor och andra intressanta frågor.

Sök efter Lars Wilderängs böcker

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Lämna ett svar