Mest populära under senaste veckan, 23rd February – 1st March 2009

Köp friluftsprylar hos Amazon


Senaste veckans mest populära inlägg

 • Dödsolycka med kajak vid Bornholm
  Posted on Friday, February 27th, 2009 in nytt – Comments: (2)
  Blekinge Läns tidning rapporterar om att den kvinna som hittades vid Pukavik för ett tag sedan var en tyska som paddlade kajak vid Bornholm när hon försvann.”Danska medier rapporterar att den 40-åriga kvinnan var turist på Bornholm. Hon anmäldes saknad lördagen den 17 januari, efter att hennes kajak påträffats drivande i Salenebukten utanför orten Gudhjem på öns nordöstra sida.
 • Februaritisdagskväll i Kollebäckstorp
  Posted on Monday, February 23rd, 2009 in EnBildDåochDå – Comments: (2)
  Efter en hel dag i Photoshop och Indesign är det extra skönt med en promenad innan det blir kolmörkt. Idag har det varit rätt så slaskigt hela dan, men blev lite kallare framåt kvällningen.Och om inte februari oxå ska vara till spillo känns det som om det börjar bli hög tid för en utenatt.
 • Fiskekajak med pedaler
  Posted on Thursday, February 26th, 2009 in nytt – Comments: (4)
  Hobie Cat kommer med en lillasyster i sin serie av uppblåsbara och pedaldriva fiskekajaker. Det kanske är en sån man ska ha?! Då kan man ju sitta och läsa en bok samtidigt som det går framåt!! Modellen heter Hobie i9s och är 279cm lång och 90cm!! bred.Kanske inte den snyggaste farkosten man sett, men lite kuligt är det ju.
 • Inga vågor på Skälderviken
  Posted on Saturday, February 28th, 2009 in logg – Comments: (2)
  Blev en liten paddelsväng idag också. Startade i hamnen och paddlade ut en bit förbi Magnarp och tillbaka. Runt nollan i luften och ingen vind på vägen ut. Svag svag sydostlig vind på tillbakavägen. Skönt!
 • Äntligen en utenatt – årets första!
  Posted on Sunday, March 1st, 2009 in utomhus – Comments: (7)
  Blev utenattpremiär för 2009 i natt. Skönt! Cyklade upp till en fin udde vid Västersjön igårkväll, och en kort promenad senare låg sovsäcken på plats. Skippade tältet, men tog med Goretexkondomen för säkerhets skull. Supermysigt att ligga i sovsäcken och spana på stjärnorna och sippa på en SM.
Om du gillar sajten, prenumerera RSS!!
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera