Mest poppis senaste veckan, 16th March – 22nd March 2009

En automatiskt post med senaste veckans mest poppis poster
 • Avtagbart däck – hardtop på kajak
  Postad Thursday, March 19th, 2009 under nytt
  Nordic Kayaks Thomasson-ritade Surfski, som jag nämnt tidigare, verkar komma närmare en verklig produkt. Enligt en pressrelease ska det finnas färdiga kajaker att testa den 1:a april.En klart kool grej är att man i grundutförande kan använda den som en vanlig surfski, men med en “hardtop” förvandlas den till en “vanlig” kajak med någorlunda normal sittbrunnsöppning.
 • På en udde i Västersjön
  Postad Saturday, March 21st, 2009 under utomhus
  Eter att ha sett extramaterialet på Eastern Horizons i storformat och ätit god mat med bubbel till i soffan hemma började sova-ute-abstinensen göra sig påmind. Det var ju stjärnklart och jättefint ute.Packade ryggsäckarna och cyklade upp till sjön, reste Allaket på en udde (inte samma som senast, denna ligger hela 300m längre österut).
 • Trapper Adventure & Trapper Royal
  Postad Wednesday, March 18th, 2009 under nytt
  Trapper kommer med två nya havskajaker inför säsongen 2009.Trapper Adventure kallas för surfkajaken och är kort (för att vara en havskajak) med sina fem meters längd. Bredden är 54cm. Enligt faktabladet ska Adventure vara en de mest lättsvängda havskajakerna på markanden, och stämmer det är det ju klart lovande. Normalt levereras Adventure med havskajaksits men vill man sitta tajtare finns även en slalomsits.
 • Vildmarksmässan 2009
  Postad Tuesday, March 17th, 2009 under Övrigt
  Helgen har tillbringats på Vildmarksmässan i Älvjsö, Stockholm. Lite kass med en helg inomhus, men ska man nu tvunget vara inne så är faktiskt Vildmarkmässan ett rätt okej ställe att vara på. Jag jobbade i/med tidningen FOTOs monter och det funkade bra (till slut efter lite datorhaverier och sladdstrul), vi hade tre naturfotografer på plats som höll föredrag och visade bilder och det var mycket lyckat.
 • Årspremiär på Västersjön
  Postad Wednesday, March 18th, 2009 under logg
  Igår när vi cyklade längs med sjön noterade vi att isen var borta! Äntligen! Nog för att det är helt okej att åka lite skridskor, men nu har vi ju gjort det flera gånger i år och man vill ju inte överdriva!Och nu är det dessutom ljust länge på kvällarna så idag blev det en sväng på Västersjön i svag vind och finfint solnedgångsljus.
Om du gillar sajten, prenumerera via RSS-feed.
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera