Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mer prylar på årets Kajakevenemang

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Outnorth satsar mer på evenemang under 2013 och utökar samarbetet med tidningen Outside. I år arrangerar Outside både Kajakdagarna, West Cost Water samt Tjäröfestivalen. Outnorth kommer vara med som friluftsprylsleverantör.

Kajakdagarna har tidigare arrangerats av Magnus Fischer/Kajakspecialisten men tas alltså över av Outside i år. West Coast Water är en ny träff/festival i stil med Tjäröfestivalen verkar det som, men Outside har inte fått upp så mycket info där (heller 🙂 ).

Ur pressmeddelande:

Redan förra året var Outnorth med på Kajakdagarna på Djurgården i Stockholm. I år utökar man engagemanget i kajakevenemang genom att gå in även i Tjäröfestivalen och den helt nya West Coast Water – som exklusiv outdoorleverantör och för att komplettera kajakleverantörernas specialistnärvaro med friluftsprodukter som passar på kajakturen. Alla evenemangen arrangeras av tidningen Outside.

I övrigt kommer Outnorth finnas med på Vildmarksmässan, nya Nordic Outdoor i Göteborg och givetvis på egna mässan Fair Enough i Bodafors.

Länkar:

3 svar på ”Mer prylar på årets Kajakevenemang”

Lämna ett svar