Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Men kina då?

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Men kina då? kan man höra med jämna mellanrum om man pratar om Klimatet. Det spelar väl ingen roll vad jag som liten individ gör när Kina släpper ut så mycket. Gör väl inget om jag kör bil jättemycket när en miljard kineser kör bil. Det gör väl inget om jag slösar energi på min golvvärme eller duschar länge när alla amerikaner bor på 400 kvadratmeter och kör AC’n 363 dagar om året osv.

Men Kina Då? är en kompakt och tunn liten bok som man kan ha i fickan och dra fram när det kommer (dumma) argument för att man ska slippa bry sig.

Författarna har även grundat Klimatklubben, där finns mycket matnyttigt, www.klimatklubben.se

Maria Soxbo skriver om Klimat & Hållbarhet på www.mariasoxbo.se

Emma Sundh skriver om Hållbarhet och klimat på www.emmasundh.com

Köp boken Men Kina då? hos Adlibris

”Vad spelar det för roll vad lilla jag gör?”, ”Vädret har förändrats i alla tider!”, ”Om vi slutar shoppa stannar världen!” Och klassikern: ”Men Kina då!” Den här boken ger dig svar-på-tal i fickformat – enkel att dra fram ur väskan eller bakfickan när klimatsnacket viner kallt om öronen. En efterlängtad bok för alla som ofta greppar efter argument, på pricken-liknelser eller det klockrena svaret på klimatfunderingar. Här hittar du snabba svar – med tydliga källor – på flitigt återkommande påståenden om klimatet och klimathotet. Allt för en mer nyanserad och faktabaserad klimatdiskussion bortom tyckande och känslor. ”Men Kina då ?!” – 25 snabba klimat-svar-på-tal ingår i Klimatasken stora förändringar i litet format tillsammans med ytterligare tre böcker, alla skrivna av Maria Soxbo, Johanna Nilsson och Emma Sundh, grundare av Klimatklubben.

Lämna ett svar