Köp friluftsprylar hos Amazon


Båtmässan i Göteborg

På lördag startar Båtmässan i Göteborg och den håller på till och med den 8 februari. Vi kanske springer förbi där en sväng på lördag även om det är nog är sämsta dagen när de öppnar.

På båtmässorna deltar som regel en del kajak- och friluftsutställare, men det är oftast rätt så begränsat så man ska inte gå dit som kajaknörd och tro att man hittar massor. Men en hel del godbitar går det säkerligen att hitta i en och annan hörna.

Allt för sjön i stockholm

Om ganska precis en månad är det dags för båtmässa i Stockholm, den 28 februari startar Allt för sjön som håller på till den 8 mars. Även här finns lite kajakrelaterat.

Är man fotonörd så är det fotomässa i Göteborg 20-22 februari. Kan nog bli bra, förhoppningsvis med en bra mix av bild och prylar. Är väl snart tio år sedan det senast var fotomässa i Göteborg så det är ju kul om det kommer igång igen och bli lyckat.

13-15 mars är det Vildmarksmässan i Älvjsö. Där har jag varit ett par år och det brukar vara en rätt okej mässa. Lite snålt med prylutställare kan jag tycka det varit de senaste åren och väldigt mycket turismutställare (turistbyråer osv.). De samkör med flugfiskemässan som de gjort tidigare för att få det att se lite större ut. Här brukar i alla fall vara en del kajakrelaterat, en del foto och en hel del prylförsäljning och föredrag. På Vildmarksmässan kommer jag själv vara på plats hela tiden så om nån är tjötsugen går jag att hitta i nån hörna. Och är man lite fotonörd så kommer bland annat Brutus Östling, Claes Grundsten och Peder Sundström att hålla föredrag i sveriges största fototidnings monter!

24-26 april är det Fair Enough hos Get Out i Bodafors. Och namnet på mässan antyder lite vad det handlar om 😉 I år är jag partisk men tidigare år har det varit en mycket trevlig mässa med mycket prylar och bra föredrag.

Sen i början av maj, 9-10 maj, är det Kajakdagarna i Stockholm, där finns det nog i alla fall ingen brist på kajaker! Ingen försäljning men möjlighet att prova på en attans massa kajaker. Två dagar vid Sjöhistoriska

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

2 tankar på “Mässor och lite sånt”

  1. Du glömde mässan Friluftsliv & Kajak den 2-3 maj i Västerås. Förra året hade vi massor av besökare som provade en mängd kajaker och klämde och kände på friluftsprylar. Det blir nog ännu större i år.

    Svara

Kommentera