Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Outnet säger upp – Massa tid över

Lätt att bli betagen av fina soluppgångar :D

Det där med tid är ju intressant, många klagar över att de har för lite tid men vi har väl ändå ganska exakt lika mycket? I alla fall per dygn…

Idag har jag i alla fall fått testa något nytt; Att bli uppsagd. Var kanske inte det jag drömt söta drömmar om, men å andra sidan var det om inte väntat så i alla fall en tänkbar utveckling iochmed att Outnet tog över Get Out för ett par veckor sedan. Riktigt trist tycker jag, har verkligen gillat jobbet på Get Out och de som jobbar där.

Men det medför helt plötsligt massa tid ”över”. Eller i alla fall 20 timmar extra i veckan (har jobbat halvtid). På Facebook föreslog någon att jag kanske borde prova på t.ex. paddling och det kan ju fakstiskt vara en idé.

Nåja, det ska nog gå att hitta på nåt för att sysselsätta sig. Har tidigare sagt ”för att få tiden att gå” men det gör den ju faktiskt oavsett 😉

Är det någon som ser, hör eller på annat vis tror sig kunna komma på nåt där jag skulle kunna tänkas bidra så kan ni ju hojta till om ni har lust. Delvis handlar det om att att sysselsätta sig men det handlar ju även om att det borde komma in någon sedelbunt då och då eller i alla fall några mynt 😉

tillägg: Outnet stängde även SÄCK i Malmö (och bytte sen namn till Outnorth och har sen dess bara blivit tråkigare och tråkigare)

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

7 svar på ”Outnet säger upp – Massa tid över”

 1. Hej Erik! Tråkigt att höra om uppsägningen.. :/

  Har också en massa idéer på sysselsättningar men dels så känner du nog till de flesta redan, dels har jag inte märkt att de genererat något gigantiskt överskott direkt. T ex bygga och paddla kajak är inte lönsamt har jag kommit fram till efter ca tio år intensiva studier. Möjligtvis att det kanske håller en borta från andra ännu dyrare aktiviteter..

  Hursom, lycka till och hoppas det löser sig snabbt!
  / Ulf

  Svara
 2. @bimmsbike; är ju lite som ska fixas och donas så med en gång är kanske att ta i, men nästan. Och det är väl lika bra när det ändå är aktuellt, man lär ju inte ha varken arbetsmoral eller lust på topp 🙂
  @Ulf; Tacktack. Jodå, det löser sig säkert.

  Svara
 3. Det var kul att träffa dig och Pia på köldknäppen i alla fall, nu får det väl bli om vi ”paddlar på varann” någon gång. Pontus Eriksson.

  Svara
 4. Jösses. Trist för dig, tristare för dem. Kreativa människor finns det alltid plats för, så det ska väl lösa sig. Jag hör av mig när jag fått fart på mitt multinationella miljardkonglomerat så ordnar vi nåt. Ska bara ha klart det sista. Som affärsidé. Och miljarder.

  Svara

Lämna ett svar