Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mässa i Bodafors – Fair Enough

Entren vid butiken

Det var ju som sagt mässa hos Get Out i Bodafors i helgen, Fair Enough anordnades för sjätte gången. Vi har varit nöjda besökare tidigare och förra året visade vi lite kajakbilder. I år jobbade båda jag och Pia under hela mässan så det blev lite annorlunda, då det blev mycket jobb både innan och under mässan. Jag lyckades dock med att vara ute den mesta tiden fredag till söndag i alla fall och det var inte så dumt med tanke på vädret. Det kändes som en bra mässa i år också. Vädret var på topp hela tiden och det strömmade in folk från när och fjärran. Träffade även en del folk som följer oss på nätet 😉  Alltid lika kul!
Gott om prylar och bra föredrag. Hann själv bara med att lyssna på Babs och ett kort kvällsversion av Adrians föredrag, men det var mycket bra och det det lät som om andra var mycket nöjda med både Corax, Grundsten och Mattsing oxå.

Kajaker vid sjön
Snygga knivar och andra smidesprylar
dans

Kul att träffa så många likasinnade på samma gång och det var en hel del som sov över och var med på kvällsaktiviteten. Supertrevligt!

Andra om mässan: Lilla Blå, Utsidantråd.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

4 svar på ”Mässa i Bodafors – Fair Enough”

 1. Ja nästa år hoppas jag att jag kan vara med över natten. Det var en trevlig lördag tyckte jag fast jag lyckades med att missa dom flesta föredragen. Man tappar tiden och platsen när man är där. Hälsningar Pontus från Kalmar.

  Svara
 2. Mässan blir mindre och mindre år från år.
  Det enda som var större var fikatältet vid sjön.
  Många bra leverantörer var där , men med ett begränsat sortiment.
  Synd att man inte kan få prova deras fina produkter såsom kläder mm.
  BRA med föredragen vid sjön!
  Kajaktiv var en leverantör som hade med sig i stort HELA kajakprogrammet med sig. BRA!!!

  Vädret var fantastiskt!
  Många trevliga människor.

  Hoppas att leverantörerna skärper sig och tar med HELA sitt sortiment i åtminstone ETT exemplar i ALLA storlekar och ALLA färger så man kan få prova.
  Beställa och skicka varorna kan amn alltid ordna

  Föredragen var den STORA behållningen.

  Svara
 3. mindre? ytan var ju större, med mer prylar och kläder inne iochmed att nästan alla tält var ute. Definitivt mer tält, kanske 50-tal mot tidigare 25.
  Och visst hade det varit kul om alla var där och hade med sig allt, men då hade varken GetOuts lokaler eller knappt Bodafors räckt till för att rymma det.

  Svara

Kommentera