Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ännu en månad 🙂 Vi kom iväg till Trysil. Supergott, det var två år sedan senast. Kul att få se snö på riktigt även om vi hade tre veckor vinter här i Knäckebröhult i december. Konstaterade återigen att en vecka är lite snålt. Får se om vi kommer igång med skidandet nästa säsong. Så som 2018/2019 var rimlig nivå. Paddling fick vi till en av mars sista dagar och utenatt likaså. Nära vi vaskade en månad (igen) men nära skjuter, som bekant, ingen hare.

I silverhörnan har pysslats slipsnålar, manschettknappar, silverkajaker och lite annat blandat, https://silverkayak.com/

På tomten har det börjat växa men än så länge i ganska liten skala. Blommor av diverse vårlökar så som Krokus, Scilla med mera. Hassel och Tibast & Sälg blommar, ja Hasseln är väl mest överblommad nu. Inne växer det som tusan med frösådder med både ätbart och blomster. Lite nya sticklingar från björnbär, blåbär och minikiwi står också inne, annars är det mesta i sticklingsväg utomhus. Bin, Humlor och fjärilar syns mer och mer.

En del av blåbärstryna har börjat bli gröna. Ramslöken har kommit upp. Piplök och Gräslök kan vi börja plocka av. Kul när det rör på sig ute trots att det varit 5-10 minusgrader senaste dagarna på morgonen. Rabarbern har precis kommit över jordytan. Vitsipporna blommar men inga hav ännu.

I mars körde vi 200 klimatsviniga fossilmil med den finfärgade bilen och i Knäckebröhult förbrukade vi 397 kWh el. Inte så farligt långt kört ändå med tanke på Trysilrundan som bara den gav cirka 140mil.

Se fler månadssammanfattningar och fler årsammanfattningar

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Lämna ett svar