Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mars drog förbi och blev en supergo månad men inte som tänkt. Planen var två veckor fjälldräll i Trysil men så blev det inte på eftersom det stängdes på grund av Corona. Först stängde Trysil bara liftarna och vi tänkte att vi kunde dra dit och bara drälla på fjället utan liftar men så stängde de helt och det blev förbjudet att vara där. Vi tänkte att tag att vi skulle leta stuga nån annanstans för vi hade ju ändå liftkorten men så blev det inte. Vi kände väl att det verkade lite dumt att snurra omkring och dra runt eventuellt smitta och kanske anstränga vården nånstans norrut.

Så vi höll oss hemomkring och det blev en badmånad istället, det kan man ju tycka att de senaste ganska många månaderna också varit för vi har ju badat. Fast i mars 2020 blev det bad varje dag, badmånad komplett alltså.

Förutom bad fick vi luftat kajakerna två rundor; en solig dag på Skälderviken och en fin dag på Rönneå. I övrigt ganska mycket cyklat, trädgårdspysslat med mera och så blev det en utenatt vid Västersjön härom dagen, göttigt som tusan.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera