Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Malmö – bilder, klubberi och ny butik

Igår var jag & Pia en sväng söderut.

Började med att göra ett besök i den nya kajakbutiken KajakEvent, kul att se och hoppas det går bra. Än så länge inte helt fullt sortiment, men det kommer nog.

Sen drog vi till kanotklubben MKK. Det var långfärdsmöte först så vi satt tysta och lyssnade… Alltid intressant; nu är inte vi aktiva i nån klubb längre, men det verkar vara ungefär liknande problem/resonemang som i de flesta andra klubbar och i stort sett kan man väl säga att det (grovt) ofta handlar om två problem; hur får vi in pengar? och hur får man medlemmarna att engagera sig?
Tror inte det finns några entydiga svar, och troligtvis inga helt enkla svar heller. Alla är ju olika och alla vill få ut olika saker av att vara med i en klubb. Och så är det ju så att desto mer ”måsten” man har desto mer uppbunden blir man…och det gäller ju inte enbart i klubbvärlden.
En av anledningarna till att vi själva dragit ner på vårt klubbengagemang har varit att det lätt blir för mycket ”klubberi” och för lite paddling, för mycket pengajagande och för lite glädje. Och så blir det nog lätt, om för få engagerar sig blir det ett fåtal som får ta allt ”klubberi” och då tröttnar de hyfsat fort.

Men när ”klubberiandet” var klart visade jag & pia lite bilder, ”2005 – ett kajakår”. Tror och hoppas att det var någorlunda uppskattat. Vi tyckte i alla fall det var trevligt att vi fick komma och hoppas att vi ses på vattnet snart.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

5 svar på ”Malmö – bilder, klubberi och ny butik”

 1. Klubberiet kräver alltid engagemang och pengar, därför är din och Pias ”klubbversion” med maillista kanonbra. Även den tar väl sin tid i och för sig. Du får gärna göra den mera synlig på din fina hemsida. Dina fantastiska bilder måste ni bara visa på någon av våra sammankomster här i Blekinge, Nytäppetträffen nästa helg eller Havsörnspaddlingen 25-26 november i Tosteberga.

 2. Ska fixa maillistan lite mer synlig, kanske kan göra att det blir mer aktivitet på den. Återkommer.
  Och bildvisning ordnar vi såklart, i alla fall till örnpaddlingen!

 3. Tack för bildvisningen!
  Jo det var mycket uppskattat.. 🙂
  Nu ska jag iväg och lägga sista lagret vitt på botten och sen är det bara däcket kvar. Så det borde fixa sig till nästa helg..
  / Ulf

 4. ulf: ska bli kul att se kajaken till helgen, lacka på!
  peter: kanon! ta hem ett lass hålskor oxå; ett ”måste” på varje kajakists fötter 😉

Kommentarer är stängda.