Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Majnatt vid Västersjön

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Gött strandhäng

Senast vi var ute och tältade i slutet av april tänkte vi att ”nästa månad vill vi tälta och sova ute oftare” 😉 Så blev det inte, vi har visst väldigt svårt att komma ur soffan och hemmasängen trots att vi vet att det är så himla gött när vi väl kommer ut.

Nåja, igår fick vi tummarna loss och stack upp till finstranden vid Västersjön. Ingen där men lite folk på vägen dit och lite liv bortifrån norrsidan. Upp med Nallot och ut med liggunderlag och säckar. Go kväll i finväder, lite knott men inte så farligt. Lite musik och oväsen en bit bort men det får man ju räkna med när man är så dåligt på att sticka ut och väljer helgerna när alla helgdesperados är ute!!

Somnade sött och sov bra.

Vaknade sent. Morgondopp och sen frukost och kaffe på stranden. Supergött. Sen hemåt igen.

2 svar på ”Majnatt vid Västersjön”

 1. Hej!
  Jag och partnern ska iväg och campa imorgon och har tills nu inte kunnat bestäma oss var.
  Någon tipsade oss om Västersjön och efter en snabb sökning så hittade jag er fina hemsida!

  Jag har försökt klura ut exakt var denna ”finstranden vid Västersjön” är med hjälp av era beskrivningar på denna artikel: https://www.kajak.nu/vastersjon/ och väldigt mycket zommande på google men jag har inte blivit klokare än att det är inte vid nordsidan av sjön som ni skriver här.

  Vill ni snälla avslöja hur man hittar till denna fina strand? Ser ut som ett smultronställe!

  Tack! 🙂

  Svara
  • Hej! Kul att ni ska till Västersjön. De fina stränderna vid Västersjön är på östra sidan, nordöstra delen kan man säga. Kör mellan Rössjön & Västersjön norrut och sväng in på Övre Västersjövägen ett par hundra meter så parkerar ni där. Går stig in till vänster som leder till flera finfina stränder, 300-600m promenad kanske. Hoppas ni får en go utflykt.

   Svara

Lämna ett svar