Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Badstranden i Mölle
Start vid badstranden i Mölle

Idag lyckades vi lyfta oss ur soffan, det var inte lika soligt och kvalmigt som igår 😉 , men klar luft och inte mycket vind. Gårdagen ägnade vi åt att cykla oss trötta hemomkring men idag var det dags för lite paddling. I morse var det fyra minus hemma, men när vi sjösatte i Mölle var det en plusgrad. Provade de två senaste tillskotten till flottan idag, en grön Easky 15LV och en orange Easky 17LV från Venture Kayaks. Var lä på sydsidan så det blev en stillsam paddling utåt. Ett fåtal klättrare och ett fåtal dykare syntes till annars väldigt lugnt och stilla.

Lite småskumpigt ute vid spetsen och på norrsidan, kul att snirkla inne vid berget med lite vågor och skum, paddlade bort och vände vid Ablahamn. Stanna för fika strax söder om fyren, blev Lussebullar från Pias pyssel igår, gott.

Luciatåget uteblev dock, vilket inte gjorde nåt, skönt med naturens tystnad och ljud… En skön liten runda och kajakerna gjorde ett bra intryck på oss båda.

Platt vatten och inte en stjärngosse, men några dykare och klättrare
Platt vatten och inte en stjärngosse, men några dykare och klättrare
Lite småvågigt på norrsidan
Lite småvågigt på norrsidan
Mysigt med lite klippor och lite vågor
Mysigt med lite klippor och lite vågor
Inte många klättrare här heller
Inte många klättrare här heller
Erik paddlar nära
Erik paddlar nära
Det här med paddling verkar kul
Det här med paddling verkar kul
Fikavik strax söder om fyren
Fikavik strax söder om fyren
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

5 svar på ”Lussebullar vid Kullen”

 1. …uj, kul att se er i plastkajaker!

  Vi säljer ju dessa men jag har faktiskt inte paddlat dem själv. Berätta gärna vilka de bra intrycken är så får jag några säljargument. 🙂

  Svara
 2. …men om jag känner dig rätt så testar du kajaken ordentligt före du köper den, annars blir det ju mycket pengar för grisen i säcken!?

  Svara
 3. näe, vi brukar nog inte testa så noga, tror knappt vi gjort det med några kajaker. Jo, den andra DEXen, då hade vi ju paddlat den första nåt år. Och delvis den andra Buccaneeren oxå. Men annars har det mest varit kortare provpaddlingar. Och det brukar ju bli rätt bra ändå för det mesta.
  Tar rätt många paddeltimmar innan man känt in sig tycker jag och så vill man ju helst prova med/utan packning, med lite packning, med mycket packning och så lite olika vindar och sjö på det…
  Bara den är ganska avlång och med avsmalnande ändar och några hål där man kan stoppa sig själv och packning så blir det oftast rätt så bra 😉

  Svara

Kommentera