Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lite semester

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Förra helgen, tillbringades på Orust på Stockenträffen. En mycket trevlig tillställning! Vinden skapade bra möjligheter för paddling i vågor; kul! I övrigt var träffen som den brukar; ett drygt 150-tal paddlare med allt från grönlandspaddlar till Vingar, små korta smala kajaker till långa och breda. Mycket tjöt med gamla och nya bekanta.
För vår del blev det lite fotografering och våglek vid Hermanö huvud på fredagen, mycket våglek och fotografering på lördagen mellan Hermanö och Vallerö, en liten sväng med på certifieringstur på söndagen och sen lite våglek vid Hermanö igen, på måndagen var vi med som ”försökskaniner” med ett gäng finska blivande instruktörer och paddlade på insidan av orust.

Johan Linder leker vid Hermanö på söndag em
Johan Linder leker vid Hermanö på söndag em

Efter träffen paddlade Jag, Pia och Henkan en liten tur tisdag till fredag, utanför Orust ett par dagar; och hade kanontur med vädret onsdag och torsdag, dock försvann vinden så det blev inte nån mer våglek..
Solnedgång från Vallerö

I helgen var det dags för Rävholmsträffen, även detta år i strålande solsken! det regnade dock under dagen på fredagen vilket nog skrämde bort en del!
Även detta en kanonhelg med lite paddling, mycket socialt umgänge, en hel del rollar och lite lite vågbus. Cirka 50 paddlare var på Rävholmen under helgen!
Pia & Jag under lördagens rollrunda i Rävholmens stora vik. Foto: Johan Linder

Och det kommer fler bilder, ska bara paddla lite först….

2 svar på ”Lite semester”

  1. Snygga bilder! Clapotisens färg gör sig mycket bra mot vågorna också. Synd bara att den verkar lite rank i längdsled bara 🙂
    Vill se mer..
    / Ulf

Kommentarer är stängda.