Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Nya bilder Har lagt ut lite nya bilder och text från februari, ligger under uppplevt. Och det har updaterats lite under prylar oxå.

Kajakbutik i söder I påskhelgen öppnades det en kajakbutik i Malmö! Kul för här i skåneland är vi inte bortskämda med sånt. Vi har förvisso ett par i danmark, men det borde ju funka med en på denna sidan sundet oxå. KajakEvent heter de och ska förutom butiken hålla lite kurser och turer i Malmö, Köpenhamn och Helsingborg. Har inte varit där ännu, men det kommer så småningom…

FairEnough Snart är det dags för mässa hos GetOut – FairEnough, 5-7 maj. Brukar vara en trevlig mässa, med bra prylutbud och intressanta föreläsare. Bland föreläsarna märks Strandberg (vi lyssnade på dem upppe på Fotomässan för nån vecka sen och det var kanon). De berättade då om sin tur i Sibirien. Den gick på TV härom dan och går i repris i dagarna, och föredrar man soffan framför att träffa dem ”live” så kan ju det vara ett alternativ.

En annan föreläsare som ska bli roligt/intressant att lyssna på är Elin Engerström som tog sig en rejäl tur genom norge, sverige och finland förra året.
Och är man sugen på att shoppa så brukar det finnas bra erbjudanden och gott utbud. T.ex. så brukar det finnas en himla massa tält uppsatta så man kan få en känsla för hur stora de är osv. Är ju inte ofta man har möjlighet att se alla Hillebergstält, alla Haglöfstält, en hoper Vaude, North Face med mera uppställda!

Kajakdagar 6-7 maj, är det Kajakdagar i Stockholm, jag har aldrig varit där, men det verkar vara välbesökt och med ganska många kajakutställare. Magnus Fisher är en av arrangörerna. I år blir det mer än 20 utställare!
Havspaddlarnas Blå Band Även i år är det några som tänker ge sig av runt sverige med kajaken. Och liksom förra året så kommer vi nog kunna följa ett flertal av dem som försöker fulfölja Havspaddlarnas Blå Band genom hemsidor och bloggar på nätet, Kul. Redan nu har en hunnit starta, bryta på grund av skadad kajak och snart startat om igen… Låter konstigt att en kajak spricker i botten på det viset. Hur är det med kvalitén egentligen?

EskimåsvängsmaskinenUniverseum som jag nämt tidigare är nu igång sedan nån vecka. Har inte provat den själv ännu, men enligt uppgift fungerar den mycket bra. Ska bli kul att prova. Och är det nån som har vägarna förbi där och tar en snygg/bra bild så lånar jag den gärna. Helst med Johan Linder rollande i maskinen och med den stora bilden i bakgrunden 😀

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera