Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vattentätt fodral Lifeproof Nüüd för iPhone 6 plus

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Lifeproof Nüüd för iPhone 6 plus
Lifeproof Nüüd för iPhone 6 plus

Eftersom vi fotograferar då och då med våra telefoner vill vi såklart kunna använda dem även utomhus och då inte bara när det är soligt, torrt och 23 plusgrader.
Vi har varit nöjda med våra Lifeprooffodral till Iphone 4 och Iphone 5 och nu var det dags för byte till nyare modeller. Till Pias sexa kom det fodral ganska snabbt men det gick trögare till min sex plus. Blev såklart kanonglad när Lifeproof skrev att de börjat skeppa dem i början av mars. Utgick från att det var den modellen som vi haft till 4 & 5, alltså den som kallas Fre. Den modellen har skydd även för skärmen. Så var det inte utan det var deras modell Nüüd som var på gång och när den landade hos iPhonebutiken beställde jag med en gång. Landade i lådan dagen efter.

Nüüd-fodralen har inget skydd för skärmen/framsidan utan fodralet sluter tätt längs kanterna och skärmen i sig är ju tät. Jag har inte haft Nüüd innan så det känns lite spännande 😉 men det ska nog fungera finfint, tätt verkar det vara i alla fall efter ett par veckors användning. För mig som brukar tappa telefonen nu och då både hemma och ute hade jag nog föredragit skydd även för skärmen men jag får se till att tappa den på de andra sidorna.

En nackdel är att den inte finns något sätt att fästa en rem i, det var det på fodralen för femmorna och det uppskattade vi, speciellt ute på vattnet om man vill ta bilder och särskilt om det guppar lite. Det går dock att fästa rem i den lilla plastbiten som håller kvar hörlursuttagspluppen, får se hur länge den håller?! när den ger med sig får det bli ett borra ett litet hål för rem i fodralets ena hörn.

Är man kall eller blöt om fingrarna är det inte alltid det funkar att använda telefonen men det kan man knappast skylla Lifeproof för utan det är nog pekskärmstekniken som sådan. Samma gäller om telefonen är blöt eller när man har handskar på sig. Ibland funkar det och ibland inte, ibland går det med torr näsa ibland inte 🙂

Har bara haft fodralet i några veckor så efter långbruk har jag ingen aning, mycket nöjd såhär långt. Det är dock med nöd och näppe det får plats i min flytvästficka…

Köpte fodralet från iPhonebutiken, de är bra att handla från. Snabba leveranser och bra koll.

Remfäste i hörlursuttagsplastpluppbiten
Remfäste i hörlursuttagsplastpluppbiten

Lämna ett svar