Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Lifeproof för iPad mini
Lifeproof för iPad mini

Vi skaffade oss en iPad Mini när de dök upp för ungefär ett år sedan. Har använt den skapligt mycket och är mycket nöjda. Bra storlek för surf, filmspan med mera.

Där telefonen känns för liten och en vanlig iPad eller Macbook Air känns för klumpig är iPad Mini perfekt. Ska man leta nackdelar så är den inte vattentät men det är inte så himla vanligt överlag. Det finns såklart lösningar för detta också. Vi har lånat ett vattentätt Lifeproof-fodral till Minin.

Vi är ju som nämnts mycket nöjda med våra Lifeprooffodral till telefonerna som vi nu använt 2-3 år och de fungerar superbra. Precis som till telefonerna passar iPad-fodralet mycket bra. Vi har mest använt ipadfodralet hemomkring och har inte badat och plaskat med det men det bör vara lika tätt som telefonfodralen som vi haft mess oss i flytvästarna ganska mycket. Att använda pekskärmen fungerar riktigt bra och man förlorar inte mycket känsla och funktion alls jämfört med att inte ha fodralet på, men lite större blir det såklart. Det fodralet vi använt är av samma typ som de till telefonerna, alltså med skydd även för skärmen. Det finns även fodral i nuud-serien där det inte är nåt skydd framför skärmen, men som fortfarande är vattentäta då fodralet sluter tätt mot skärmens kanter. Nuud-fodralen ger ännu bättre skärmkänsla och skärmfunktion men utan stöt- och repskydd för skärmen.

Rejäl lucka för kontakten i nederkant
Rejäl lucka för kontakten i nederkant

Använder man iPad med Lifeproof i kajaken kan man ha riktigt bra GPS-skärm lättillgängligt eller kanske för lite filmspaning om naturen är för tråkig att titta på 😉 Jämfört med en ”vanlig” gps får man större skärm och dessutom avsevärt bättre pekskärm men något sämre batteritid.

Nu finns iPad Mini med högupplöst Retinaskärm och det lär inte göra den sämre. Tydligen är nya Mini nån halvmillimeter tjockare, får se om den passar i gamla fodralet eller om Lifeproof kommer med ny variant.

Finns hos t.ex. iPhonebutiken.

Baksidan
Baksidan
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera