Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Laxtrappan i Munka Ljungby

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Laxtrappan i Rössjöholmsån bjuder på en naturskön och ofta svalkande badupplevelse. I metropolen Munka Ljungby finns en klart badvänlig laxtrappa i Rössjöholmsån. Perfekt när man är på väg med cykel till/från biblioteket, affären, tandläkaren, konditoriet eller vad man nu kan tänkas ha för ärende i Munka Ljungby. Till laxtrappan är kanske inget man kör från Köln eller Östersund för att bada i men hänger man lite närmare är det givet om man gillar utebad! 🙂 Fungerar alldeles utmärkt för bad året runt.

Mysigt ställe med vattenfall för dusch precis vid sidan om. Parkering 20 meter från badet om man är lat. Finfina cykelmöjligheter upp mot Västersjön, Rössjön, Hallandsåsen och Knäckebröhult med mera. 

I Munka går det ett par promenad- och vandringslingor längs med ån både uppströms och nedströms Laxtrappan och vill man gå, promenera, vandra eller cykla lite längre finns det mängder av stigar och grusvägar upp mot Västersjön, Rössjön, Hallandsåsen, skogarna kring Skillingeskogen och Össjö, Skåneleden med mera.

Laxtrappan i Munka Ljungby är nog ett av Ängelholms kommuns mysigaste badplatser, oftast slipper man trängsel och man slipper garanterat sand mellan tårna 🙂

Lite mindre grönt i mars och lite mer vatten :) Laxtrappan levererar fint bad året runt
Lite mindre grönt i mars och lite mer vatten 🙂 Laxtrappan levererar fint bad året runt

Lämna ett svar