Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kullabergsrunda i soligt och varmt marsväder

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Plattvatten i Mölle
Plattvatten i Mölle

Efter en solig och go förmiddag med skogslufs, silverpyssel och lite tomtpyssel kom vi på att det där med paddling verkar kul. Hade lite tankar på Ven men Kullaberg kändes mer lockande.

Sjösatte vid stranden i Mölle, riktigt varmt och helt platt vatten. Skapligt med folk i hamnen när vi paddlade förbi och en hel del här och där på berget, klättrarna verkar ha vågat sig ut från innehallarna nu 😉 Lite rolleri för att hålla sig en bit under kokpunkten, svalkar fortfarande om man kör keps och ohandskat 🙂

Klart väder i Mölle
Klart väder i Mölle
Stenstrandhäng
Stenstrandhäng
Fikamys
Fikamys

Nästan ute vid spetsen var det modellfotografering, två fotoassistenter försökte skyla en något lättklädd tjej. På norrsidan var det lika platt, vi såg Pilgrimsfalk, som höll sig i det nyligen inrättade tillfälliga fågelskyddsområdet. Paddlade bort till Josefinelust och vände.

Tog fikapaus i finviken söder om fyren innan vi plaskade tillbaka till Mölle i allt mer sneare och lägre kvällsljus. Träffade några paddlare vid Ransvik som undrade om grottorna vid Nimis var runt hörnet… Njae, Nimis är ganska många hörn bort menade vi, men de verkade inte alls ledsna för det.

Definitivt en fårdugatur!

Färgmatchar med klipporna
Färgmatchar med klipporna

Lämna ett svar