Kullaberg när det blåste lite storm

Köp friluftsprylar hos Amazon


Mycket skum
Mycket skum

Igår var jag ute och drällde omkring ute vid Kullens fyr på Kullaberg. Var länge sen jag var därute när det blåste lite mer ordentligt.

Och blåste gjorde det definitivt. Uppe vid fyren kunde jag knappt stå utan att hålla i räcket när jag skulle fotografera. Längre ner vid nedre fyren var det lugnare vindmässigt, där var inga problem att stå upprätt förutom att skummet yrde och det var som att gå runt i en saltvattendusch.

Kullens fyr
Kullens fyr

Kul att se på havet när det busar lite. Hela Paradishamn var ett enda skumhav.

En del fågelskådare satt på span, det brukar “blåsa in” en del ovanliga flygfän när det blåser på lite. Skulle säga hej till några jag passerade ute på klipporna men hann inte öppna munnen innan en sa “vi har inte tid att prata, det är en jätteovanlig fågel därute”… Verkar ju vara väldigt sociala de där? 😉 Vågade inte fråga om det var pjodd eller ånka, de verkade inte ha sån humor!

En ensam vågsurfare i Mölle hamn
En ensam vågsurfare i Mölle hamn

Provade att filma lite med min iphone och redigerade det lite snabbt med iMovie i telefonen. Kul att det funkar så pass smidigt. För att det ska bli hd ska man visst ha nån app till, det har jag inte provat än.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

1 tanke på “Kullaberg när det blåste lite storm”

Kommentera