Jag och Magnus Henriksson tog en sväng från Mölle längs med Kullaberg. Strålande solsken, runt nollan i luften, vind från nord/nordväst. Mycket imponerande isformationer på norrsidan av Kullaberg! Har ni möjlighet att paddla vid Kullen de närmsta dagarna så gör det! Så länge det inte blir alltför varmt är nog det mesta av isen kvar på norrsidan ett tag till! Det blåste rätt rejält från norr ett par dagar innan och det i kombination med minsugrader gav de koola isformationerna.

Dessutom var det lite lagom skumpigt och vågigt ute vid spetsen och på norrsidan vilket gjorde det ännu roligare/bättre; en av mina bästa/finaste paddlingar vid Kullaberg. Kul när man lyckas tajma in det extra bra.

Finfint nedanför fyren
Finfint nedanför fyren

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

2 tankar på “Kullaberg, is på klipporna”

  1. Well spoken Bengt – dreaming away – that is it wherefore Eriks site is skitbra (my only swedish ;-)Stockholm is closed to the Sea – I live 500km away from Östersjön – there is dreaming important.
    MVH Bert

  2. Jag vill bara tacka i allmenhet, tacka för en fin webplats att drömma sig bort till från ett fruset Stockholm. Tack. MVH Bengt.

Kommentarer är stängda.