Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Tunneln
Tunneln
På väg mot Mölle
På väg mot Mölle

Jag tog en sväng runt Kullaberg idag. Nån minusgrad, lite spridda snöflingor och sol när jag stack hemifrån. Runt nollan i Arild, mulet och vind från ost/nordost. Sned medvind ut längs berget och inte mycket vågor, dock blev det i alla fall uppemot metern här och där så lite skum och skump blev det. Vilks verkar ha byggt på Nimis, såg ut som färskt ljust virke på sina ställen. Rätt mycket Ejdrar i läiga vikar. Vid spetsen kom solen så det blev motsol på vägen in mot Mölle. Här och där lite vågor, men inte mycket.

Landade vid stranden i södra Mölle, tog en fika och bytte om till promenadkläder och gick tillbaka till Arild. Tog en fika vid Björkeröd och sen vidare.

Fika i Mölle innan det är promenaddags
Fika i Mölle innan det är promenaddags

Fotograferade en del längs med vägen med min nya kamera; Canon Powershot G7, verkar klart lovande. Tanken med G7:an är att den får hänga med som landkamera när jag inte pallar ta med systemkameran och tycker den lilla vattentäta är för begränsad. Finns även UV-hus till den, men det ingår inte i samlingen (ännu).

Blev en kanonfindag vid Kullaberg.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

6 svar på ”Kullaberg, 7 februari”

 1. Så fort man vänder ryggen till så är han ute med kajaken igen!! Du verkar ju nästan jobba mindre än vad jag gör.. 😉
  Snygga nattbilder från Slädö förresten!
  / Ulf

 2. tack! Fast 40 jobbtimmar är klart i överkant, tar mycket utetid. 40 paddel/ute-timmar i veckan borde det vara… plus helgen! 😀

 3. Tjing! Hur bra är den gällande ljuskänsligheten? Du minns väl att jag tjatat om att jag vill kunna ta mer och bättre bilder inomhus och i skymning… Kan man den jämföra med en systemkamera eller är det mycket närmare IXUS-klassen?
  -p-

 4. Tjo,

  G7:an är ungefär som en kompaktkamera vad gäller ljuskänsligheten. Inte alls som en systemkamera som har större bildsensor.

  Du får vänta lite till, eller shoppa en systemare; 400D är inte alls dum.

 5. Du kom iväg på en liten tur..attans att jag inte kom loss..
  Eftersom jag längtar efter min nya kajak så var jag tvungen att titta på ”This is the sea II”..och nog f..n paddlar Sean Morley en Inuk, ser så ut i alla fall.

 6. Jo, det är nog en Inuk när han kör vid klipporna. Bra idé förresten att kika på This Is The Sea, filmerna höll ju på att bli dammiga 😉

Kommentarer är stängda.