Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Krusell SEaLABox – vattentätt fodral för iPhone

Krusell Sealabox
Krusell Sealabox

Svenska företaget Krusell har ett vattentätt fodral som heter SEaLABox och det passar till iPhone 4S/4/3G/3G S, iPod nano 5G, iPod touch 4G. Fodralet/skalet finns i ett par olika färger och är klassat enligt IPX7-standarden och ska alltså klara 1 meters djup i 30 minuter.

Jag har inte klämt på det själv men det ser rimligt smidigt ut, lite fler delar än t.ex. Lifeproof. Krusell har en liten ögla för där man kan fästa en rem i (detta saknar jag lite på Lifeproof, känns lite spännande om man ska ta en bild ute på vattnet utan att telefonen sitter fast).

Krusell är tydliga med hur fodralet ska skötas/användas och det verkar de flesta bli mer och mer varsamma om. Kan tro att det är rätt många kunder som dränkt sina telefoner för att de inte stängt fodralet eller hållt rent ordentligt 😉

Vattentäthet
Vår väska har testats enligt internationella täthetsstandarder. Dock beror din SEaLABox vattentäthet på hur väl du stänger och öppnar den. Det är viktigt att väskan inte skadas, varken före eller under användning. Vänligen följ bruksanvisningen noggrant.
Före varje användning
Lägg in någonting utan värde i väskan, förslut och sänk ner i vatten för att testa vattentätheten.

Kolla Krusell SEaLABox hos iPhonebutiken.

Krusell finns på www.krusell.se

och på tal om Apple så är aktiekursen uppe och nuddar på 600 dollar idag! Mer om det hos DN, Svd, WS-bloggen

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

2 svar på ”Krusell SEaLABox – vattentätt fodral för iPhone”

 1. Hej Erik,
  har du testat Krusell’s iphone fodral? Jag har tittat på det i affären några gånger. Förra veckan köpte jag det – men lämnade tillbaka det på en gång när jag upptäckte att det fanns en springa som jag kunde se min iPhone med blott öga. (ungefär en kvadratmillimeter på båda sidor). Av någon anledning så trycktes inte det inre skalet ihop av det yttre skalet som det ska. Kändes allt annat än säker och definitivt inget jag vill ha min 4S i i flytvästen.
  Hälsningar Sonja

  Svara
  • Hej! Näe, har inte testat Krusell men hade tänkt köpa ett då vi tänkte oss ett skal till i familjen. Fast nu kanske det är tveksamt då, kanske får bli ett LifeProof till. Får se vad det blir.

   Svara

Lämna ett svar