Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Körsbärsdalen

Körsbärsdalen har vi sett bilder från många gånger. Idag gjorde vi en liten utflykt till Körsbärsdalen. Körsbärsdalen ligger i krokarna av Veberöd vid Romelåsen. Vi hade inte varit där tidigare men sett massor av fina bilder på stora blommande körsbärsträd.

Vi ställde bilen vid Kulturens Östarp och började med lite kultur- och odlingsinspiration innan vi gick en runda och så småningom hamnade vi vid Körsbärsdalen. Det hade nog varit topp blomning för några dagar sedan men det blommade fortfarande ordentligt. Kul att se och riktigt fina miljöer överlag med öppet betat landskap kombinerat med riktigt stora körsbärsträd och stora bokar blandat. Riktigt go utflyktstorsdag till en finfin plats. Körsbärsdalen kommer vi nog besöka fler gånger och även Kulturens Östarp. Trevligt område som kan bjuda på både korta och lite längre promenader.

Är nog tokigt mycket folk på helgerna i slutet av april och början av maj men en vardag 1,5 vecka in i maj som när vi var där var det verkligen inte trångt.

Körsbärsdalen som sådan är relativt liten så att åka dit bara för det är kanske lite segt men det finns som sagt många fina lite längre rundor att gå i närområdet.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Lämna ett svar