Tjörns kajakklubb i Köpenhamn

Tjörns kajaklubb var sugna på en sväng till Köpenhamn för lite häng på land. Trevligt umgänge, besök på Nationalmuseet som har mycket fin utställning om grönland, kajaker med mera.

Nästan hela gänget samlades hemma hos oss kvällen innan för lite käk, tjat och gott häng. Fullt i varenda hörna och under varje bord i lilla huset.

På lördagen körde vi till Köpenhamn och tog in på vandrarhem ute på Amager. Helgen bjöd på besök på nationalmuseum, dräll på Ströget, gott käk, en och annan pilsner, lösningar på de flesta förekommande saker/områden. Även besök på akvariet samt Kano- och Kajakkbutiken på vägen hem.

En mycket lyckad helg i mycket trevligt sällskap! Med var bland annat Håkan & Lena, PerErik & Kristina, Thomas Åhlberg, Mats & Katarina och några till.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

2 tankar på “Tjörns kajakklubb i Köpenhamn”

 1. Fina bilder som vanligt 😉
  Är ju så nyfiken på alla dina tält,är Nallo 3 GT bättre än Saivo för “våra” behov?(paddling,klippor mm)

  Svara
 2. tack.
  Bättre och bättre, det beror (som allt annat på…).
  Men vi föredrar nog mer självstagande tält för vårt bruk och då passar Saivo bättre. Saivo är dock bra mycket tyngre, har större inneryta och rymd överlag och dessutom inte nåt fånigt 😉 sluttande innertält på kortsidorna.
  Nallo-tälten är rätt så fladdriga och ljudliga i och med den tunna väven och kräver bra med linor för att stå någorlunda tyst och stabilt om det blåser lite.

  Svara

Kommentera