Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Köp inte den här boken – mitt år med köpstopp

Köp inte den här boken

Ganska rolig titel på en bok som säljs ute i handeln 😉

Författare: Ann-Christin Gramming. Utgivningsår: 2008. Förlag: Hexa förlag. ISBN: 9789197710916

Boken handlar om författaren, Ann-Christines, köpstopp under ett helt år (2007). Under året bloggade hon i stort sett dagligen på notbuying.blogspot.com. Vill man följa bokens titel så finns i stort sett allt i boken även i bloggen, men det kanske är lite mer svårläst.

Köpstoppet går i alla fall ut på att inte köpa några onödiga saker under ett helt år, inte äta ute, inte fika, inte köpa kläder, prylar osv… Borde vara rätt kämpigt, men samtidigt blir det ju tid över till massa annat och så lär man ju spara en slant.

Läs den eller bloggen om ni tycker ämnet kan vara intressant. Jag följde bloggen och har skummat boken och tycker båda är klart intressanta. Hänger ju ihop med en köpfri dag som jag nämnde för några veckor sedan.

Spana efter Köp inte den här boken hos Bokbörsen

Kan finnas fler recensioner hos bokrecension.se

Här kan du hitta vad andra bloggare skriver om Köp inte den här boken! – mitt år med köpstopp av Ann-Christin Gramming

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

3 svar på ”Köp inte den här boken – mitt år med köpstopp”

  1. Jag tyckter inte den här boken är något vidare. Den är skriven nästan dagboksform, och som vi alla vet händer det inte något man känner för att delge världen varje dag i våra liv. Det hindrar dock inte fru Gramming från att låta trycka det i boken (som nog är mer eller mindre exakt vad hon skrev i sin blogg om samma sak). Om man är intresserad av vad Linda Skugge skrev på sin blogg någon slumpmässig dag under 2007 så köp. Tycker ni inte att det låter så meningsfullt att läsa om en familj som tar bilen många mil iväg för att köpa en begagnad tvåvåningssäng så spar pengarna. Boken är ju utsåld nu så ni lär slippa den i vilket fall.

    Svara

Kommentera