Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Köldknäppen 2023

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Igår var vi uppe på mässan Köldknäppen hos Uthuset i metropolen Skärstad. Trevliga eftermiddag på en trevlig mässa. Inte så mycket tokshoppat men Pia fyndade lite i fyndkåtan.

Lyssnade/spanade på föredrag med fotografen Kristoffer Sahlén – Vilda djur i Norden. Oj, vilka superfina bilder och bra föredrag. Länge sen jag spanade på renodlade djurbilder men det här var riktigt bra. Gött med en fotograf som inte fastnar i alltför mycket kameratekniknörderi eller artnörderi.

Lyssnade även på Linda Åkerberg – Wilderness-Stories som bland annat gjort boken Expedition Sverige. Också bra. Pratade mycket om drömmar, mål och att ändra/fundera över dessa och framförallt fundera en hel del på vad man vill göra med sina dagar på jorden.

Trevlig utflykt. Uthuset fixar som vanligt bra mässor med en go mix av bra föredrag och representanter från prylleverantörer, vettiga erbjudanden och gött häng och käk.

Mässan pågår idag också, www.uthuset.nu

På väg hem blev det ett gött dopp i Vättern vid Sannabadet, riktigt gött innan det blev helmörkt. Ingen tokträngsel heller. Lite snöblandat regn på vägen söderut.

Lämna ett svar