Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kofsa, Blekinge

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

En kanonhelg i blekinge; svaga vindar från norr = lä hela tiden, vindskydd och eld = supermysigt, kåta med värmare = himla praktiskt så här års, isbrytning = roligt och lärorikt, soligt och varmt idag = lite kvalmigt men gött 😉

Och att vakna upp på morgonkvisten, slå upp ögonen och titta ut över gnistrande vinterlandskap; se ut över snötäckt mark och stilla vik med is här och där, se sjöfågel och soluppgång det första man gör är helt fantastiskt underbart! Det slår det mesta!

Kenneth & Kerstin från Karlshamn bjöd in via kajaktur, Mårten från Kristianstad hängde med och Jag & Pia kunde inte hålla oss därifrån.

Isroll. Svårt att komma runt ordentligt men lätt att komma upp ;)
Isroll. Svårt att komma runt ordentligt men lätt att komma upp 😉

6 svar på ”Kofsa, Blekinge”

 1. TACK,TACK SÅ MYCKET för hålskorna. Nu saknas inget i mitt liv. Ett par hålskor som matchar kajaken…. vad mer kan man önska sig? Jag måste erkänna att dom sitter perfekt, är sköna, extremt lätta men så var de det där med snyggheten….
  Jag mailar över en bild, så ni ser hur väl de matchar kajaken.

  För övrigt verkar ni ha haft en toppenhelg, synd att jag inte kunde vara med. Mårten var på strålande humör, solbränd och fin när han kom hem.

  STORA KRAMAR / Linda

 2. Jo, ett par matchande hålskor gör ju livet komplett, dessutom verkar det höja humöret på alla man möter..
  Såg trevligt ut i Blekinge, får försöka hänga på nästa gång – var det inte nån tur i mars också förresten?
  / Ulf

 3. klart det måste bli nån övernattningstur i mars; vill ju inte att en hel månad ska gå till spillo?! 😉
  Kenneth har planer på en tur i mars; kommer nog mer info inom kort.

 4. Hm.. 18-19:e mars låter perfekt. Får se om jag kan överleva byggabstinensen i två hela dagar eller om man ska ta med nån liten träbit o snickra på för säkerhets skull..
  / Ulf

 5. Med tanke på att kajaksnideri brukar ta +500 tim ligger väl smörknivar på dryga veckan.. Det blir nog till att tälja en barkbåt på sin höjd.
  / Ulf

Kommentarer är stängda.