Kajaktiv söker säljare

Foto av författare

By Erik Sjöstedt


Jobba hos Kajaktiv

Kajaktiv i DalaFloda söker en säljare. Kajaktiv säljer prylar både i egna butiker men även till ett stort återförsäljarnät. De importerar kajaker, paddlar, supbrädor, tillbehör med mera. Dessutom kör de kurser och paddlar en hel del. Dala Floda är ett finfint ställe i finfina omgivningar. Bra forspaddling, åpaddling och sjöpaddling. Lite långt till skärgård men det kompenseras med finfina mtb- och vandringsomgivningar och dessutom har de snö där, alltså vit vinter. Nästan så man blir sugen! 😉

http://www.kajaktiv.se/

Som vår nya säljare sprider du vår passion för paddling genom att ge våra kunder service, support och självförtroende för att på bästa sätt njuta av sin tid på vattnet.

Du hanterar moderna säljsystem och metoder, är entusiastisk och ser positivt på det mesta – precis som vi andra. Det är en fördel om du erfarenhet av paddling men inget måste. Att du kommunicerar tydligt, är organiserad och tar egna initiativ ser vi som viktigare.

För att fånga möjligheten att bli en uppskattad del av Kajaktivs team i Dala-Floda ring 070-662 1995 vardagar mellan 9-16. Vi ser fram emot att höra från just dig!

Lämna ett svar