Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kajaksurf i Klitmøller

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Även i år åkte vi på surfpaddling till danska västkusten, Klitmøller – även kallat cold Hawaii… Vi har pratat i några år om att stanna några extra dagar för mer kajaksurf, mer strandäng, promenader, så denna gången funkade det och vi var tre stycken som stannade till onsdagen. Det blev några riktigt fina dagar, och ångrade inte en sekund att vi stannade lite längre denna gången. Definitivt en sak vi kommer att upprepa. För varje dag kände vi oss säkrare och vågade ta ut svängarna mer. Riktigt, riktigt kul! Väldigt trevligt upplägg tillsammans med ett glatt gäng, de flesta från GKF – Göteborgs KanotFörening. Blir väldigt bra när man är flera som hjälps åt, alla är med och entusiasmerar varandra.

September är verkligen en bra utflyktsmånad överlag. Fortfarande varmt i vattnet, knappt nåt folk och överlag väldigt bra.

Bodde gjorde vi som vanligt på campingen, Nystrup Camping. Perfekt ställe med gångavstånd till Klitmøller och stranden om man vill spana vågor lite enkelt. Vi har mestadels bott i enkla stugor där men där finns såklart möjlighet för tält, husvagnar, campingbilar, husbilar med mera och lite mer utrustade stugor om man vill det. Känns som många surfare hänger där så bra ställe för tips av andra.

Rekommenderar även att cykla i dessa omgivningar!

Läs mer från långhelgen:
En surflördag i Klitmøller
Söndagssurf

Måndagssurf
Tisdagssurf
Filmtajm!

Fler bilder finns i de olika Klitmøller-inläggen ovan! 😀

Lämna ett svar